REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai morkų
  • 1.5 litro vandens
  • 150 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 100 gramų cukraus
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai morkų
  • 1.5 litro vandens
  • 150 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 100 gramų cukraus
  • 3 laurų lapų (lapai)
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskuskite ir nepjaustytas sudėkite į puodą ir išvirkite. Tada leiskite joms atvėsti ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite pjaustytas morkas į stiklainius kartu su lauro lapais ir pipirais.
  2. Puode užvirinkite vandenį, actą, druską ir cukrų. Tokiu marinatu, nelaukę, kol atšals, užpilkite morkas stiklainiuse. Sandariai uždarykite dangtelius.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų