REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų žirnių
  • 100 gramų morkų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio pipirai (juodi, malri)
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų žirnių
  • 100 gramų morkų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1.5 arbatinio šaukštelio pipirai (juodi, malri)
  • 500 mililitrų vandens

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas nuskuskite ir išvirkite. Kai atvės, supjaustykite nedideliais kubeliais. Išgliaudytus žirnelius sudėkite į pasūdytą vandenį ir pavirkite apie 15 minučių ant vidutinės ugnies. Išvirus nuvarvinkite vandenį naudodami kiaurasamtį.
  2. Kitame puode supilkite vandenį, actą, suberkite druską, juoduosius pipirus ir užvirinkite. Tada sudėkite į marinatą išvirtus žirnelius ir pjaustytas morkas. Pavirkite dar 10-15 minučių.
  3. Išpilstykite viską į stiklainius, uždenkite juos dangteliais ir dėkite į puodą su vandeniu. Pasterizuokite 20 minučių, tada sandariai uždarykite dangtelius, pastatykite ant jų ir leiskite atšalti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų