REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kalendrų (smulkinta)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai sutarkuojame svogūną, sudedame 4 kiaušinių trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą (vandens naudoti nereikia).
    Tešlą minkyti reikia gana ilgai, kad būtų elastinga.
    Faršą sumaišome su 1 kiaušiniu džiūvėsėliais, druska bei kiaulienos prieskoniais.
    Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu (kad geriau suliptų ), uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.
    Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus ir verdame apie 7 minutes.
    Baigiant virti sudedame kapotus žalumynus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kalendrų (smulkinta)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai sutarkuojame svogūną, sudedame 4 kiaušinių trynius, išmaišome, pilame miltus ir minkome tešlą (vandens naudoti nereikia).
    Tešlą minkyti reikia gana ilgai, kad būtų elastinga.
    Faršą sumaišome su 1 kiaušiniu džiūvėsėliais, druska bei kiaulienos prieskoniais.
    Tešlą labai plonai iškočiojame, supjaustome nedideliais kvadratėliais, suvilgome kraštus vandeniu (kad geriau suliptų ), uždedame nedidelius gabalėlius faršo ir formuojame koldūniukus.
    Sultinio kubelius dedame į vandenį, užviriname, sudedame koldūniukus ir verdame apie 7 minutes.
    Baigiant virti sudedame kapotus žalumynus.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų