Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 180 gramų kopūstų (baltagūžiai)
- 1 vienetas svogūnų
- 320 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmuškite į dubenį 1 kiaušinį ir išmaišykite jį su vandeniu bei druska.
Suberkite miltus ir išminkykite tešlą.
Faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, kopūstu, 1 kiaušiniu, druska bei pipirais.
Paruoštu faršu įdarykite plonai iškočiotus, apvalius tešlos blynelius.
Virkite apie 7-9 min.
Patiekite su mėgstamu padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą