Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
- šiek tiek ledukų
- 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
- 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
- 10 mililitrų aperatyvo (Campari)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
Viską gerai išplakame.
Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų apelsinų sulčių (šviežios)
- 25 mililitrai sirupo („Monin“ braškinis)
- šiek tiek ledukų
- 40 mililitrų brendžio (Torres 10)
- 50 mililitrų vermuto (Martini bianco)
- 10 mililitrų aperatyvo (Campari)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į kokteilinę pilame brendį, sirupą, Martini, tuomet Campari ir apelsinų sultis.
Viską gerai išplakame.
Į taures dedame ledukų, supilstome kokteilį, dedame šiaudelius, o taurės kraštą galima puošti šviežia braške.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą