REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 2 vienetai svogūnų
- 330 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sultinio (daržovių arba vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 2 vienetai svogūnų
- 330 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 150 mililitrų sultinio (daržovių arba vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą