Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 1 vienetas svogūnų (mėlynieji)
- 10 vienetų kiaušinių
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų šprotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išvirti, perpjauti pusiau ir išimti trynius.
Trynius sutrinti ir dėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
Į keptuvę taip pat dėti šakute sutrintus šprotus, susmulkintus pievagrybius, mėlynuosius svogūnus, viską apibarstyti druska bei pipirais ir truputėlį pakepinti.
Gautą masę dėti į kiaušinių baltymų vidų ir ant viršaus uždėti susmulkintos paprikos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 1 vienetas svogūnų (mėlynieji)
- 10 vienetų kiaušinių
- 5 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų šprotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išvirti, perpjauti pusiau ir išimti trynius.
Trynius sutrinti ir dėti į keptuvę su šiek tiek aliejaus.
Į keptuvę taip pat dėti šakute sutrintus šprotus, susmulkintus pievagrybius, mėlynuosius svogūnus, viską apibarstyti druska bei pipirais ir truputėlį pakepinti.
Gautą masę dėti į kiaušinių baltymų vidų ir ant viršaus uždėti susmulkintos paprikos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą