Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 100 gramų acto (9 proc.)
- 150 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
Svogūnus supjaustome žiedais.
Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
Laikome šaltai apie 4 valandas.
Kepame šašlykinėje.
Skanaus :-)
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulės prandinės
- 100 gramų acto (9 proc.)
- 150 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę supjaustome kubeliais.
Svogūnus supjaustome žiedais.
Mėsą išmaišome su druska ir maltais pipirais.
Į vandenį įmaišome actą ir supilame ant mėsos.
Ant mėsos sudedame svogūnus ir išmaišome.
Laikome šaltai apie 4 valandas.
Kepame šašlykinėje.
Skanaus :-)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą