REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1 vienetas ryžių (pakelis)
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 700 gramų taukų (riebalų)
  • 7/10 litro pomidorų padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos taukus sudedame į puodą išlydome.
    Tuo metu supjaustome gabaliukais kiaulieną ir dedame ją į puodą, kad apkeptų.
    Ryžius suberiame į indą ir užpilame verdančiu vandeniu, kad po truputėlį išbrinktų, kol keps mėsa.
    Kai mėsa gerai apkeps reikia dėti juostelėmis (ar kubeliais) supjaustytas morkas. Jas kepti kartu su mėsa, kol suminkštės.
    Nulupus česnako skilteles sudėti į puodą. Česnako skilteles galima supjaustyti arba palikti nepjaustytas su vienu apvalkalu (nevisai nulupus.
    Po to ryžius reikia nusunkti ir suberti į puodą.
    Įdėti prieskonių (pagal skonį) ir viską, kartais pamaišant, troškinti, kol ryžiai suminkštės.
    Ryžiams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą.
    Patroškinus kelias minutes išjungti ir palikti puodą uždengtą maždaug 20-iai min., kad ryžiai galutinai išbrinktų ir nebūtų kieti.
    O tada skanaus!

Autorius: Violeta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • 0.5 kilogramo morkų
  • 1 vienetas ryžių (pakelis)
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 700 gramų taukų (riebalų)
  • 7/10 litro pomidorų padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulienos taukus sudedame į puodą išlydome.
    Tuo metu supjaustome gabaliukais kiaulieną ir dedame ją į puodą, kad apkeptų.
    Ryžius suberiame į indą ir užpilame verdančiu vandeniu, kad po truputėlį išbrinktų, kol keps mėsa.
    Kai mėsa gerai apkeps reikia dėti juostelėmis (ar kubeliais) supjaustytas morkas. Jas kepti kartu su mėsa, kol suminkštės.
    Nulupus česnako skilteles sudėti į puodą. Česnako skilteles galima supjaustyti arba palikti nepjaustytas su vienu apvalkalu (nevisai nulupus.
    Po to ryžius reikia nusunkti ir suberti į puodą.
    Įdėti prieskonių (pagal skonį) ir viską, kartais pamaišant, troškinti, kol ryžiai suminkštės.
    Ryžiams suminkštėjus sudėti pomidorų padažą.
    Patroškinus kelias minutes išjungti ir palikti puodą uždengtą maždaug 20-iai min., kad ryžiai galutinai išbrinktų ir nebūtų kieti.
    O tada skanaus!

Autorius: Violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų