REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek ryžių
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (baltam padažui)
  • 1 stiklinė pieno (baltam padažui)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (baltam padažui)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek prieskonių (baltam padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite faršą: sumaišykite su svogūnu, česnakais, prieskoniais. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti (dėti miltų, jeigu pasirodo, jog masė per skysta). Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, ir meskite į verdantį vandenį su prieskoniais arba sultiniu (tokiu atveju, juos išgriebus dar galima kokią sriubytę sumeistrauti). Tiekti su bulvių koše ir Baltu padažu.

    Padažas:
    Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai pamaišykite, kad nebūtų guziukų, tada supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir padažas paruoštas. Papuoškite krapais (pagal skonį).
    Skanaus!

Autorius: Jogailė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek ryžių
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų (baltam padažui)
  • 1 stiklinė pieno (baltam padažui)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (baltam padažui)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek prieskonių (baltam padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje. Kol ryžiai verda, paruoškite faršą: sumaišykite su svogūnu, česnakais, prieskoniais. Išvirtus ryžius ataušinti, tada mušti kiaušinius, sudėti faršą ir viską gerai išmaišyti (dėti miltų, jeigu pasirodo, jog masė per skysta). Iš gautos masės drėgnomis rankomis lipdykite norimo dydžio maltinius, ir meskite į verdantį vandenį su prieskoniais arba sultiniu (tokiu atveju, juos išgriebus dar galima kokią sriubytę sumeistrauti). Tiekti su bulvių koše ir Baltu padažu.

    Padažas:
    Ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir gerai pamaišykite, kad nebūtų guziukų, tada supilkite pieną, pagal skonį įberkite druskos ir padažas paruoštas. Papuoškite krapais (pagal skonį).
    Skanaus!

Autorius: Jogailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų