Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- 1 vienetas morkų
- 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
- 2 vienetai porų ((baltos dalys))
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- 50 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1.5 litro sultinio (vištienos arba daržovių)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam patiekalui puikiai tinka ir paukštiena.
Kiaulienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, petražolėmis, džiūvėsėliais, druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais.
Iš gautos masės suformuoti vidutinio dydžio kamuoliukus ir sudėti į puodą su sultiniu.
Virti apie 30 min.
Padažui perpjauti baltąsias porų dalis per pusę išilgai ir tada supjaustyti juostelėmis.
Sutarkuoti morką.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti jame apie 5 min. porus bei morką.
Daržovėms apkepus, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada supilti 1 stiklinę sultinio, likusio nuo mėsos virimo, ir patroškinti apie 3 min..
Sudėti kukulius, grietinėlę, krienus ir gerai sumaišyti.
Paskaninti viską druska bei pipirais ir, uždengus, patroškinti apie 5-8 min.
Patiekti karštus su bulvėmis bei daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas krienų
- 1 vienetas morkų
- 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
- 2 vienetai porų ((baltos dalys))
- 250 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- 50 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1.5 litro sultinio (vištienos arba daržovių)
- šiek tiek prieskonių (kiaulienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šiam patiekalui puikiai tinka ir paukštiena.
Kiaulienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, petražolėmis, džiūvėsėliais, druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais.
Iš gautos masės suformuoti vidutinio dydžio kamuoliukus ir sudėti į puodą su sultiniu.
Virti apie 30 min.
Padažui perpjauti baltąsias porų dalis per pusę išilgai ir tada supjaustyti juostelėmis.
Sutarkuoti morką.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti jame apie 5 min. porus bei morką.
Daržovėms apkepus, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada supilti 1 stiklinę sultinio, likusio nuo mėsos virimo, ir patroškinti apie 3 min..
Sudėti kukulius, grietinėlę, krienus ir gerai sumaišyti.
Paskaninti viską druska bei pipirais ir, uždengus, patroškinti apie 5-8 min.
Patiekti karštus su bulvėmis bei daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą