REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 800 gramų kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutriname riešutus.
    Po to kitame inde sutriname šviežius pomidorus be odelių.
    Pomidorų tyrę sumaišome su smulkintais riešutais, druska, sutrintu česnaku ir pipirais.
    Mėsą supjaustome juostelėmis.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame mėsą ir kepiname apie 5-6 minutes, vis pamaišant.
    Supilame pomidorų masę ir troškiname apie 30 minučių.
    Rekomenduoju patiekti su bulvių koše ir smulkintais šviežiais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 50 gramų graikinių riešutų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 800 gramų kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutriname riešutus.
    Po to kitame inde sutriname šviežius pomidorus be odelių.
    Pomidorų tyrę sumaišome su smulkintais riešutais, druska, sutrintu česnaku ir pipirais.
    Mėsą supjaustome juostelėmis.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų, sudedame mėsą ir kepiname apie 5-6 minutes, vis pamaišant.
    Supilame pomidorų masę ir troškiname apie 30 minučių.
    Rekomenduoju patiekti su bulvių koše ir smulkintais šviežiais žalumynais.
    Skanaus!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų