Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek rozmarino
- 2 saujos slyvų (džiovintos)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar kumpis)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.
Skanaus :)
Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek rozmarino
- 2 saujos slyvų (džiovintos)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar kumpis)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.
Skanaus :)
Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą