INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
 - 120 gramų slyvų (džiovintos)
 - 2 vienetai svogūnų
 - 1 kilogramas kiaulienos (filė)
 - 150 mililitrų alaus (šviesus)
 - 250 mililitrų vandens
 - 3 valgomieji šaukštai sviesto
 - 1 arbatinis šaukštelis prieskonių
 - šiek tiek žalumynų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Mėsą sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą. Apdėti supjaustytomis bulvėmis, stambiai supjaustytais svogūnais, išmirkytomis vandenyje slyvomis. Užpilti alumi ir vandeniu, užberti prieskonius ir druską. 
Troškinti nekarštoje orkaitėje, kol kiauliena ir bulvės suminkštės, o skystis išgaruos. Baigiant troškinti, pabarstyti žalumynais. 
REKLAMA
 
  
