REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek taukų (riebalų)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 1/3 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 800 gramų burokėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
    Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų