Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą