REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- 3 vienetai obuolių (rūgštoki, dideli)
- 1 kilogramas karpių (ne mažesnis, nei)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti.
Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų.
Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame.
Aptepame žuvį majonezu (jei Kūčioms - aliejumi) ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepame apie 40 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- 3 vienetai obuolių (rūgštoki, dideli)
- 1 kilogramas karpių (ne mažesnis, nei)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti.
Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų.
Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame.
Aptepame žuvį majonezu (jei Kūčioms - aliejumi) ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepame apie 40 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą