REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 riekės duonos (balta)
  • 50 gramų dešros (daktariška)
  • 20 gramų sūris
  • 5 vienetai žiedinių kopūstų (žiedeliai (šaldyti ar švieži))
  • šiek tiek sparaginių pupelių ( (žaliosios) – kelios ankštys (virtos, šaldytos) )
  • 1 žiupsnelis provanso žolelių
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 riekės duonos (balta)
  • 50 gramų dešros (daktariška)
  • 20 gramų sūris
  • 5 vienetai žiedinių kopūstų (žiedeliai (šaldyti ar švieži))
  • šiek tiek sparaginių pupelių ( (žaliosios) – kelios ankštys (virtos, šaldytos) )
  • 1 žiupsnelis provanso žolelių
  • 1 žiupsnelis krapų
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nupjauti baltos duonos riekelių plutelę. Iš riekelių su bet kokiu apvaliu indu – puodeliu, stikline ar kt. išspausti apskritimą. Riekeles iškočioti ir iškloti keksiukų formeles. Kraštai labai aukšti netūrėtų būti – šik šiek tiek virš formelės krašto. (Prieš tai keksiukų formelės kraštelius aptepti su lašeliu aliejaus, kad neprikibtų.)
  2. Tada į jas sudėti įdarą: šiek tiek smulkiai supjaustytos dešrytės, tada – kalafiorai ir šparaginės pupelės. Uždedama po lašą majonezo ir pomidorų padažo. Apibarstoma žolelėmis ir krapais. Užklojama šiaudeliais supjaustytu sūriu.
  3. Kepti iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

    Skanaus.

Autorius: silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų