INGREDIENTAI:
  -   60 gramų   cukraus pudros 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   50 gramų   kvietinių miltų 
  -   100 mililitrų   pieno 
  -   100 gramų   manų kruopų 
  -   70 gramų   aliejaus (augalinis) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  -   šiek tiek   uogienės (bet kokio skonio) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išplakite kiaušinius su cukraus pudra.
 Įmaišykite pieną, kepimo miltelius, miltus, aliejų ir manus. 
 Dėkite tešlos į kepimo formeles (kad liktų neužpildyta 0,5 formelės), dėkite po 1 šaukštelį uogienės/marmelado ir uždėkite likusios tešlos. Kiekvienoje formelėje turi likti neužpildyta 1/3 tūrio. 
 Kepti apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.   
    Autorius: Žana 
           INGREDIENTAI:
  -   60 gramų   cukraus pudros 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   50 gramų   kvietinių miltų 
  -   100 mililitrų   pieno 
  -   100 gramų   manų kruopų 
  -   70 gramų   aliejaus (augalinis) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  -   šiek tiek   uogienės (bet kokio skonio) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išplakite kiaušinius su cukraus pudra.
 Įmaišykite pieną, kepimo miltelius, miltus, aliejų ir manus. 
 Dėkite tešlos į kepimo formeles (kad liktų neužpildyta 0,5 formelės), dėkite po 1 šaukštelį uogienės/marmelado ir uždėkite likusios tešlos. Kiekvienoje formelėje turi likti neužpildyta 1/3 tūrio. 
 Kepti apie 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.   
    Autorius: Žana 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI