Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 100 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų kefyro (ar natūralus jogurtas)
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsino žievelę sutarkuokite.
Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite.
Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę.
Sudėkite tešlą į kepimo formeles.
Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 100 gramų cukraus
- 250 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų kefyro (ar natūralus jogurtas)
- šiek tiek druskos
- 60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsino žievelę sutarkuokite.
Į dubenį berkite miltus, cukrų, druską ir išmaišykite.
Dėkite šalto sviesto gabaliukus. Trinkite tarp tirštų, kol gausis trupiniai. Supilkite kefyrą ir išmaišykite. Galiausiai įmaišykite apelsino žievelę.
Sudėkite tešlą į kepimo formeles.
Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 25 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą