Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- šiek tiek sviesto (arba margarinas formai patepti)
- 2 vienetai kondensuoto pieno (su cukrumi, indeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio kondensuoto pieno. Paskui nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį.
Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Kepti 40-50 min 180 - 200 karštumo orkaitėje.
Keksas kepdamas padvigubeja.
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių
- 6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek džiūvesėlių
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- šiek tiek sviesto (arba margarinas formai patepti)
- 2 vienetai kondensuoto pieno (su cukrumi, indeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su soda. Išplakti kiaušinį su 0,5 indelio kondensuoto pieno. Paskui nuolat maišant, į masę dėti po šaukštą pieno, miltų, krakmolo, įmušti antrąjį kiaušinį.
Formą patepti sviestu ar margarinu, pabarstyti džiūvėsėliais. Kepti 40-50 min 180 - 200 karštumo orkaitėje.
Keksas kepdamas padvigubeja.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą