Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 litro kefyro
- 0.5 litro pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių.
Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio.
Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį.
Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį.
Kokteilių taures papuoškite petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 litro kefyro
- 0.5 litro pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmajam sluoksniui į taures pripilkite pasūdytų ir pipirais paskanintų pomidorų sulčių.
Antrajam sluoksniui lygiomis dalimis sumaišykite 1/3 recepte nurodyto kefyro ir pomidorų sulčių kiekio.
Pabarstykite druska ir pilkite į taures silpna srovele per nuožulnų peilį.
Trečiajam sluoksniui kefyrą pasūdykite ir supilkite į taures, kaip ir antrąjį sluoksnį.
Kokteilių taures papuoškite petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą