INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 60 gramų sviesto
- 8 gramai kepimo miltelių
- 2 valgomieji šaukštai tirpios kavos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pieną supilkite ištirpintą, bet nekarštą sviestą.
Įmaišykite cukrų, kiaušinius, vanilę, tirpią kavą.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir iš lėto visą laiką maišant berkite į skystą plakinį.
Kai tešlą gerai išmaišysite, nebus gumulėlių, supilkite į kepimo formą.
Kepkite apie 45-50 min. 175° C orkaitėje.
Skanaus :-)
Autorius: Alina
REKLAMA