REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 litrai spirito (etilo )
  • 1 litras vandens
  • 1 kilogramas braškių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 400 gramų serbentų (juodi (sumaišyti su 600 g cukraus))
  • 800 gramų cukraus
  • 1 kilogramas vyšnių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 800 gramų cukraus
  • 1 kilogramas slyvų (be kauliukų, sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 1 kilogramas aviečių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 1 kilogramas spanguolių (sumaišytos su 800 g cukraus)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 litrai spirito (etilo )
  • 1 litras vandens
  • 1 kilogramas braškių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 400 gramų serbentų (juodi (sumaišyti su 600 g cukraus))
  • 800 gramų cukraus
  • 1 kilogramas vyšnių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 800 gramų cukraus
  • 1 kilogramas slyvų (be kauliukų, sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 1 kilogramas aviečių (sumaišytos su 800 g cukraus)
  • 1 kilogramas spanguolių (sumaišytos su 800 g cukraus)

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 50

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į didesnės talpos stiklinį indą pilkite spiritą, vandenį ir berkite švariai nuplautas uogas eilės tvarka pagal sezoniškumą su cukrumi.Pajudinkite, kad tirptų cukrus.Sudėjus paskutines uogas,turinį gerai išmaišykite, kad visas cukrus ištirptų. Uždarykite dangteliu ir palikite 2-3 mėn., kol turėsite kantrybės paragauti. Kuo ilgiau stovi, tuo skanesnis darosi. Praėjus tam skirtam laikui, nufiltruokite, išpilstykite į norimos talpos butelius.Neturint spirito,galima ruošti su degtine,tik tada vandens pilti nebereikia.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų