Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti arba grūsti)
- šiek tiek porų
- 8 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek majonezo
- 200 vienetų kalmarų (konservuoti, indeliuose)
- 200 gramų grybų (virti arba marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtus kiaušinius ir konservuotus, virtus kalmarus supjaustome vidutiniais gabaliukais ir sudedame į dubenį. Sudedame virtus arba marinuotus grybus. Supjaustome porą smulkiais žiedeliais ir sudedame i mišrainę. Vėliau dedame majonezo, įbarstome pipirų, druskos, jei reikia (aš nededu). Sumaišome. Skanu valgyti su juoda duona, galima papuošti žalumynais arba kokiomis daržovėmis. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti arba grūsti)
- šiek tiek porų
- 8 vienetai kiaušinių (virti)
- šiek tiek majonezo
- 200 vienetų kalmarų (konservuoti, indeliuose)
- 200 gramų grybų (virti arba marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtus kiaušinius ir konservuotus, virtus kalmarus supjaustome vidutiniais gabaliukais ir sudedame į dubenį. Sudedame virtus arba marinuotus grybus. Supjaustome porą smulkiais žiedeliais ir sudedame i mišrainę. Vėliau dedame majonezo, įbarstome pipirų, druskos, jei reikia (aš nededu). Sumaišome. Skanu valgyti su juoda duona, galima papuošti žalumynais arba kokiomis daržovėmis. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą