REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų kalmarų
  • 300 gramų konservuotų grybų
  • 150 gramų tepamo sūrio
  • 4 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų graikinių riešutų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų kalmarų
  • 300 gramų konservuotų grybų
  • 150 gramų tepamo sūrio
  • 4 skiltelės česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 100 gramų graikinių riešutų

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus išvirti pasūdytame vandenyje, tik nepervirti ir supjaustyti plonais šiaudeliais, grybus susmulkinti pakapojant peiliu, česnakus smulkiai sukapoti, graikinius riešutus pasmulkinti, ir viską sumaišyti su majonezu ir sūriu.
    Papuošti grybais ir stambiais riešutais.
  2. Grybai turi būti KONSERVUOTI, nes jie saldūs, o marinuoti - rūgštūs, todėl skonį sugadina. Ši kalmarų puota superinė nes pirmoji dingsta nuo stalo.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų