REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 300 gramų svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 0.5 kilogramo kalmarų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 300 gramų svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 0.5 kilogramo kalmarų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytus kalmarus sudėti į puodą, su užvirintu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad apsemtų kalmarus. Įdėti lauro lapų ir virti 3 minutes.
    Kai išgriebsite kalmarus, skysčio nenukelkite nuo ugnies. Į jį sudėkite nuluptus svogūnus ir pavirkite 10 minučių. Po to išimkite ir supjaustykite griežinėliais.
    Susmulkinkite ir kalmarus.
    Kalmarus sumaišykite su svogūnais, prieskoniais ir majonezu.
    Skanaus

Autorius: Modesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų