INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 300 gramų svogūnų
- šiek tiek majonezo
- 0.5 kilogramo kalmarų
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytus kalmarus sudėti į puodą, su užvirintu vandeniu. Vandens turi būti tiek, kad apsemtų kalmarus. Įdėti lauro lapų ir virti 3 minutes.
Kai išgriebsite kalmarus, skysčio nenukelkite nuo ugnies. Į jį sudėkite nuluptus svogūnus ir pavirkite 10 minučių. Po to išimkite ir supjaustykite griežinėliais.
Susmulkinkite ir kalmarus.
Kalmarus sumaišykite su svogūnais, prieskoniais ir majonezu.
Skanaus
Autorius: Modesta
REKLAMA