Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros (pertepimui)
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 6 valgomieji šaukštai džemo (raudonųjų serbentų, pertepimui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus tešlai sudėti į dubenį ir gerai išminkyti. Išminkius tešlą ją apdengti ir 1 val. padėti į šaldytuvą. Vėliau iškočioti tešlą 2 mm storio ir išspausti formeles (35 pilnavidurias ir 35 su skylutėmis). Kepti 180 laipsnių pakaitintoje orkaitėje apie 12 min. (arba kol gražiai pagels).
Atvėsintus sausainius pertepti raudonųjų serbentų džemu ir pabarstyti cukraus pudra.
Perteptus sausainius sudėti į sausaininę su dangteliu ir palaikyti per naktį. Tuomet jie tampa minkštesni.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros (pertepimui)
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
- 6 valgomieji šaukštai džemo (raudonųjų serbentų, pertepimui)
- 0.5 arbatinio šaukštelio citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus produktus tešlai sudėti į dubenį ir gerai išminkyti. Išminkius tešlą ją apdengti ir 1 val. padėti į šaldytuvą. Vėliau iškočioti tešlą 2 mm storio ir išspausti formeles (35 pilnavidurias ir 35 su skylutėmis). Kepti 180 laipsnių pakaitintoje orkaitėje apie 12 min. (arba kol gražiai pagels).
Atvėsintus sausainius pertepti raudonųjų serbentų džemu ir pabarstyti cukraus pudra.
Perteptus sausainius sudėti į sausaininę su dangteliu ir palaikyti per naktį. Tuomet jie tampa minkštesni.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą