Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 1 vienetas citrinų
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1.5 litro vandens (karštas)
- 1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
Patiekti karštą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas cinamono (lazdelė)
- 1 vienetas citrinų
- 5 vienetai gvazdikėlių
- 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1.5 litro vandens (karštas)
- 1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
Patiekti karštą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą