Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas antienos
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu.
Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų.
Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai apelsinų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas antienos
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek prieskonių (paukštienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą švarią antį įtriname majonezo, druskos, pipirų bei paukštienos prieskonių mišiniu.
Apelsinus nulupame, išskaidome minkštimą be odelių ir sudedame į anties vidų.
Paruoštą antį dedame į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 1 val. 30 min.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą