Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
- 2 vienetai morkų (vidutinės)
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek sultinio (vištienos)
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
- 450 gramų kalakutienos krūtinėlių
- 1 vienetas raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Jas apkepti svieste,
tada įpylus vandens kelias minutes patroškinti.
Kalakuto krūtinėlę supjaustyti į 4-5 gabalus ir plonai išmušti. Pabarstyti
prieskoniais, viename gale dėti smulkintų petražolių lapelių, per vidurį – morkų juosteles, toliau – pipiro juostelę (1). Suktinuką sukti pradedant nuo petražolių pusės ir sutvirtinti dantų krapštukais (2).
Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje, kartu įpjaustyti ir raudonojo
pipiro griežinėlių. Išimti pagaliukus ir sudėti į kepimo indą, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų, įmesti supjaustytą svogūną. Uždengti folija ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
- 2 vienetai morkų (vidutinės)
- 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas svogūnų (nedidelis)
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- šiek tiek sultinio (vištienos)
- šiek tiek prieskonių (paukštienos)
- 450 gramų kalakutienos krūtinėlių
- 1 vienetas raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas nuskusti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Jas apkepti svieste,
tada įpylus vandens kelias minutes patroškinti.
Kalakuto krūtinėlę supjaustyti į 4-5 gabalus ir plonai išmušti. Pabarstyti
prieskoniais, viename gale dėti smulkintų petražolių lapelių, per vidurį – morkų juosteles, toliau – pipiro juostelę (1). Suktinuką sukti pradedant nuo petražolių pusės ir sutvirtinti dantų krapštukais (2).
Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje, kartu įpjaustyti ir raudonojo
pipiro griežinėlių. Išimti pagaliukus ir sudėti į kepimo indą, užpilti sultiniu, pasūdyti, įberti pipirų, įmesti supjaustytą svogūną. Uždengti folija ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje 30 min. Likus 10 min iki kepimo pabaigos, foliją nuimti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą