REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
- 0.5 vieneto žiedinių kopūstų ((kalafiorai), nedidelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.
Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (vištienos)
- 0.5 vieneto žiedinių kopūstų ((kalafiorai), nedidelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tai labai greitai paruošiami, skanūs kepsniukai, puikiai tinka su ryžiais ir morkomis, bulvėmis ir šviežiomis salotėlėmis.
Kalafiorus apvirti 4 min karštame vandenyje, nukošti vandenį ir užpilti vištienos prieskoniais. Sumaišyti tešlą iš kiaušinio, miltų ir šlakelio pieno, tada sudėti kalafiorus, smulkintą svogūną bei petražoles, įberti pagal skonį druskos. Kepti.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą