REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų kakavos (milteliai)
- 50 gramų margarino
- 100 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 vienetas prieskonių (meduoliams)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.
Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę pilkite plaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir pastatykite į šaldytuvą atvėsti.
Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje 190 °C orkaitėje 10-15 minučių.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 50 gramų kakavos (milteliai)
- 50 gramų margarino
- 100 gramų medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 1 vienetas prieskonių (meduoliams)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.
Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į tirpinto sviesto masę pilkite plaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą ir pastatykite į šaldytuvą atvėsti.
Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje 190 °C orkaitėje 10-15 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą