INGREDIENTAI:
  -   240 gramų   bulvių 
  -   0.5 gramo   juodųjų pipirų 
  -   0.5 gramo   muskato 
  -   20 gramų   svogūnų 
  -   10 gramų   kiaulės lašinių 
  -   30 gramų   pieno 
  -   šiek tiek   kiaulienos žarnų 
  -   2.5 gramo   druskos 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Ingredientų kiekiai nurodyti vienai porcijai.
 Švariai ir gerai išplautas žarnas ištrinti druska bei česnaku.
 240 g nusunktų bulvių tarkių užplikyti karštu pienu, išmaišyti su smulkiai supjaustytais lašiniais, kepintais svogūnais, druska, maltais juodaisiais pipirais, maltais muskato riešutais ir nekietai prikimšti žarnas.
 Skardą patepti taukais, pripilti truputį vandens, laisvai sudėti žarnas ir kepti apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
 Vėdarus keliose vietose subadyti.
 Kepant retkarčiais palaistyti riebalais. 
 Patiekti su 60 g spirgų ir svogūnų padažu.
 Skanaus.   
    Autorius: Vincentas Sakas