Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro pieno
- 1 litras kefyro
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 500 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto agurkų (ilgavaisiai)
- 1 valgomasis šaukštas krapų
- 1 sauja svogūnų (laiškai)
- 3 vienetai kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 0.5 litro pieno
- 1 litras kefyro
- 1 valgomasis šaukštas druskos (nubrauktas)
- 500 gramų burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kietai išvirkite kiaušinius ir supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite svogūnų laiškus, krapus. Rupia tarka sutarkuokite agurką. Į dubenį supilkite kefyrą, pieną, supilkite actą, įpilkite 3 šaukštus burokėlių marinato, suberkite druską ir viską gerai išmaišykite. Tada suberkite susmulkintus krapus, svogūnų laiškus, kiaušinius, supilkite nusunktus marinuotus burokėlius ir dar kartą viską išmaišykite. Patiekiama su karštomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą