Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 gramų apynių
- 200 gramų medaus
- 10 litrų vandens (šaltinio)
- 100 gramų giros (raugas)
- 30 gramų kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.
INGREDIENTAI:
- 30 gramų apynių
- 200 gramų medaus
- 10 litrų vandens (šaltinio)
- 100 gramų giros (raugas)
- 30 gramų kadagio uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą