Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (didelės)
- 150 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 400 gramų majonezo
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susmulkinau kubeliais.
Į majonezą įmaišau šviežiai spaustas citrinos sultis ir aliejų.
Į majonezo masę sudėjau mėsos kubelius ir išmaišiau.
Marinavau apie 14 valandų.
Prieš kepant į mėsą įbėriau druskos ir išmaišiau.
Mėsos kubelius suvėriau ir kepiau ant kaitrios ugnies.
Labai skanu, o šašlykus sūdyti tik prieš kepimą.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (didelės)
- 150 mililitrų alyvuogių aliejaus
- 400 gramų majonezo
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės (arba sprandinė)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną susmulkinau kubeliais.
Į majonezą įmaišau šviežiai spaustas citrinos sultis ir aliejų.
Į majonezo masę sudėjau mėsos kubelius ir išmaišiau.
Marinavau apie 14 valandų.
Prieš kepant į mėsą įbėriau druskos ir išmaišiau.
Mėsos kubelius suvėriau ir kepiau ant kaitrios ugnies.
Labai skanu, o šašlykus sūdyti tik prieš kepimą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą