Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 500 gramų persikų (konservuotos puselės, indelis)
- 400 gramų jogurto (persikų skonio)
- 50 mililitrų apelsinų sulčių
- šiek tiek grietinėlės (plakama, indelis)
- 40 gramų želatinos
- 50 mililitrų romo
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės biskvitų.
Konservuotus persikus nuvarvinkite ir sutrinkite. Sudėkite cukrų, supilkite apelsinų sultis, pakaitinkite ir atvėsinkite. Želatiną ištirpdykite keliuose šaukštuose verdančio vandens ir įmaišykite į atvėsusią persikų masę. Grietinėlę (100ml) supilkite į dubenį ir išplakite iki standžių putų. Sukrėskite jogurtą, pamažu įmaišykite plaktą grietinėlę ir persikų masę. Biskvitą padalykite į tris papločius. Vieną dėkite į formą, apšlakstykite romu ir ant viršaus užpilkite jogurto. Paskui dėkite kitą biskvito paplotį ir vėl užpilkite jogurto. Galiausiai apliekite jogurtu paskutinį biskvito paplotį. Tortą apie 3 valandas laikykite šaldytuve. Tiekite apteptą likusia plakta grietinėle, papuoštą persikais, migdolais ir mėtų lapeliais.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 500 gramų persikų (konservuotos puselės, indelis)
- 400 gramų jogurto (persikų skonio)
- 50 mililitrų apelsinų sulčių
- šiek tiek grietinėlės (plakama, indelis)
- 40 gramų želatinos
- 50 mililitrų romo
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės biskvitų.
Konservuotus persikus nuvarvinkite ir sutrinkite. Sudėkite cukrų, supilkite apelsinų sultis, pakaitinkite ir atvėsinkite. Želatiną ištirpdykite keliuose šaukštuose verdančio vandens ir įmaišykite į atvėsusią persikų masę. Grietinėlę (100ml) supilkite į dubenį ir išplakite iki standžių putų. Sukrėskite jogurtą, pamažu įmaišykite plaktą grietinėlę ir persikų masę. Biskvitą padalykite į tris papločius. Vieną dėkite į formą, apšlakstykite romu ir ant viršaus užpilkite jogurto. Paskui dėkite kitą biskvito paplotį ir vėl užpilkite jogurto. Galiausiai apliekite jogurtu paskutinį biskvito paplotį. Tortą apie 3 valandas laikykite šaldytuve. Tiekite apteptą likusia plakta grietinėle, papuoštą persikais, migdolais ir mėtų lapeliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą