REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 500 gramų persikų (konservuotos puselės, indelis)
  • 400 gramų jogurto (persikų skonio)
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek grietinėlės (plakama, indelis)
  • 40 gramų želatinos
  • 50 mililitrų romo
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės biskvitų.

    Konservuotus persikus nuvarvinkite ir sutrinkite. Sudėkite cukrų, supilkite apelsinų sultis, pakaitinkite ir atvėsinkite. Želatiną ištirpdykite keliuose šaukštuose verdančio vandens ir įmaišykite į atvėsusią persikų masę. Grietinėlę (100ml) supilkite į dubenį ir išplakite iki standžių putų. Sukrėskite jogurtą, pamažu įmaišykite plaktą grietinėlę ir persikų masę. Biskvitą padalykite į tris papločius. Vieną dėkite į formą, apšlakstykite romu ir ant viršaus užpilkite jogurto. Paskui dėkite kitą biskvito paplotį ir vėl užpilkite jogurto. Galiausiai apliekite jogurtu paskutinį biskvito paplotį. Tortą apie 3 valandas laikykite šaldytuve. Tiekite apteptą likusia plakta grietinėle, papuoštą persikais, migdolais ir mėtų lapeliais.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 500 gramų persikų (konservuotos puselės, indelis)
  • 400 gramų jogurto (persikų skonio)
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių
  • šiek tiek grietinėlės (plakama, indelis)
  • 40 gramų želatinos
  • 50 mililitrų romo
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės biskvitų.

    Konservuotus persikus nuvarvinkite ir sutrinkite. Sudėkite cukrų, supilkite apelsinų sultis, pakaitinkite ir atvėsinkite. Želatiną ištirpdykite keliuose šaukštuose verdančio vandens ir įmaišykite į atvėsusią persikų masę. Grietinėlę (100ml) supilkite į dubenį ir išplakite iki standžių putų. Sukrėskite jogurtą, pamažu įmaišykite plaktą grietinėlę ir persikų masę. Biskvitą padalykite į tris papločius. Vieną dėkite į formą, apšlakstykite romu ir ant viršaus užpilkite jogurto. Paskui dėkite kitą biskvito paplotį ir vėl užpilkite jogurto. Galiausiai apliekite jogurtu paskutinį biskvito paplotį. Tortą apie 3 valandas laikykite šaldytuve. Tiekite apteptą likusia plakta grietinėle, papuoštą persikais, migdolais ir mėtų lapeliais.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų