REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų jautienos
  • 5 vienetai bulvių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek petražolių (šviežios ar džiovintos)
  • šiek tiek raudonėlių (švieži ar džiovinti)
  • šiek tiek bazilikų (švieži ar džiovinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų jautienos
  • 5 vienetai bulvių
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 2 vienetai agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek petražolių (šviežios ar džiovintos)
  • šiek tiek raudonėlių (švieži ar džiovinti)
  • šiek tiek bazilikų (švieži ar džiovinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Sumaišyti su trintu česnaku, druska, pipirais prieskoniais (raudonėliu, baziliku). Tada mėsą apkepti karštame aliejuje ant didelės ugnies.
  2. Kol kepa mėsa, troškintuve sudėti virti supjaustytas bulves.
  3. Apkepus mėsai, sudėti kartu apkepti susmulkintą svogūną ir dar šiek tiek pakepti. Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir raugintus agurkus.
  4. Keptuvės turinį sudėkite į troškintuvą su verdančiomis bulvėmis ir viską troškinti apie 30 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų