REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų juodųjų pipirų
  • 0.5 valgomojo šaukšto kviečių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 800 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauta, nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kubeliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama.
    Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais ir užpilama pomidorų padažu.
    Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val.
    Baigiant troškinti supilama grietinė.
    Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, likusiu nuo troškinimo.
    Prie šio troškinio tinka virtos bulvės ar makaronai.
    Skanaus.

Autorius: Galina

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų juodųjų pipirų
  • 0.5 valgomojo šaukšto kviečių
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
  • 800 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauta, nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kubeliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama.
    Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais ir užpilama pomidorų padažu.
    Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val.
    Baigiant troškinti supilama grietinė.
    Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, likusiu nuo troškinimo.
    Prie šio troškinio tinka virtos bulvės ar makaronai.
    Skanaus.

Autorius: Galina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų