Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų juodųjų pipirų
- 0.5 valgomojo šaukšto kviečių
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
- 800 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauta, nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kubeliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama.
Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais ir užpilama pomidorų padažu.
Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val.
Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, likusiu nuo troškinimo.
Prie šio troškinio tinka virtos bulvės ar makaronai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 12 vienetų juodųjų pipirų
- 0.5 valgomojo šaukšto kviečių
- 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
- 800 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplauta, nusausinta mėsa, nupjausčius plėves, supjaustoma nedideliais kubeliais, sudedama į keptuvą ir mažame riebalų kiekyje pakepinama.
Vėliau apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnais, miltais ir užpilama pomidorų padažu.
Viskas sudedama į puodą, užpilama mėsos sultiniu ar vandeniu, kad ne visai apsemtų, pasūdoma, įberiama prieskonių ir, uždengus puodą, troškinama orkaitėje arba ant viryklės apie 1 val.
Baigiant troškinti supilama grietinė.
Troškinys tiekiamas užpiltas skysčiu, likusiu nuo troškinimo.
Prie šio troškinio tinka virtos bulvės ar makaronai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą