INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
 - 1 vienetas paprikų (žalia)
 - 1 vienetas svogūnų
 - 2 stiklinės žirnių
 - 400 gramų jautienos (be kaulo)
 - 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
 - 250 gramų makaronų
 - 2 valgomieji šaukštai aliejaus
 - 3 vienetai grybų (džiovinti)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną nuplauname ir supjaustome mažais gabaliukais. Grybus išmirkome ir supjaustome mažais gabaliukais. Svogūną supjaustome smulkiai, papriką juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname svogūnus, sudedame mėsą ir maišydami apkepiname. Įpilame 3/4 stiklinės karšto vandens, suberiame žirnelius, grybus ir papriką. Troškiname ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardiname sojos padažu ir pipirais. Miltus sumaišome su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilame į patiekalą, sumaišome, užviriname. Makaronus išverdame ir patiekiame su mėsa.
 
REKLAMA
 
  
