REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (1-1,5)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas ir supjaustytas nedideliais gabalėliais bulves kepame aliejuje gilioje keptuvėje (aliejaus pilame negailėdami). Į pakepintas bulves beriame supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius ir kepam toliau, kol pilnai iškeps bulvės. Kiaušinius (trynius su baltymais) išplakame. Į indą su išplaktais kiaušiniais dedame nuvarvintas, iškeptas bulves su svogūnais, viską lengvai išmaišome. Imame kitą, negilią keptuvę ir pilame paruoštą kiaušinių, bulvių ir svogūnų masę. Kepame kol šiek tiek apsitraukia viršus. Paėmę didelią lėkštę, dedame ant keptuvės ir apverčiame, kad masė būtų lėkštėje. Apverstą „Tortilla“ vėl dedame į keptuvę (šis procesas turi būti pakankamai greitas, kad masė nesubyrėtu) ir kepame kitą jos pusę. Iškepusią „Tortilla“ galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.
    Tai yra pigus ir skanus patiekalas. Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (1-1,5)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 6 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas ir supjaustytas nedideliais gabalėliais bulves kepame aliejuje gilioje keptuvėje (aliejaus pilame negailėdami). Į pakepintas bulves beriame supjaustytus svogūnus, druską, prieskonius ir kepam toliau, kol pilnai iškeps bulvės. Kiaušinius (trynius su baltymais) išplakame. Į indą su išplaktais kiaušiniais dedame nuvarvintas, iškeptas bulves su svogūnais, viską lengvai išmaišome. Imame kitą, negilią keptuvę ir pilame paruoštą kiaušinių, bulvių ir svogūnų masę. Kepame kol šiek tiek apsitraukia viršus. Paėmę didelią lėkštę, dedame ant keptuvės ir apverčiame, kad masė būtų lėkštėje. Apverstą „Tortilla“ vėl dedame į keptuvę (šis procesas turi būti pakankamai greitas, kad masė nesubyrėtu) ir kepame kitą jos pusę. Iškepusią „Tortilla“ galima valgyti ir šiltą, ir šaltą.
    Tai yra pigus ir skanus patiekalas. Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų