Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus
- 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 3/5 stiklinės cukraus (smulkus)
- 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 3 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 170 gramų sviesto (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsijojame miltus į dubenėlį, pridedame imbiero, cinamono, sodos, gvazdikėlių, druskos ir viską išmaišome.
Išsukame minkštą sviestą su baltuoju bei ruduoju cukrumi.
Įmušame kiaušinį, įdedame vanilės ekstrakto ir išmaišome viską iki vientisos masės.
Į gautą masę suberiame sausus ingredientus ir išminkome tešlą.
Tešlą suvyniojame į foliją ir padedame bent 1 val. į šaldytuvą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Rankas pasimiltuojame, suformuojame meduolius ir sudedame juos ant paruoštos kepimo skardos bei apibarstome cukrumi.
Kepame apie 12-15 minučių.
Iškepusius paliekame atvėsti ant grotelių.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- šiek tiek cukraus
- 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 3/5 stiklinės cukraus (smulkus)
- 1/4 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių (malti)
- 3 valgomieji šaukštai imbierų (maltas)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 170 gramų sviesto (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsijojame miltus į dubenėlį, pridedame imbiero, cinamono, sodos, gvazdikėlių, druskos ir viską išmaišome.
Išsukame minkštą sviestą su baltuoju bei ruduoju cukrumi.
Įmušame kiaušinį, įdedame vanilės ekstrakto ir išmaišome viską iki vientisos masės.
Į gautą masę suberiame sausus ingredientus ir išminkome tešlą.
Tešlą suvyniojame į foliją ir padedame bent 1 val. į šaldytuvą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi.
Rankas pasimiltuojame, suformuojame meduolius ir sudedame juos ant paruoštos kepimo skardos bei apibarstome cukrumi.
Kepame apie 12-15 minučių.
Iškepusius paliekame atvėsti ant grotelių.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą