Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek laurų lapų
- 5 vienetai morkų (didelės)
- 4 vienetai svogūnų
- 100 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas menkių (šviežia)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti ir į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek imbierų
- šiek tiek laurų lapų
- 5 vienetai morkų (didelės)
- 4 vienetai svogūnų
- 100 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas menkių (šviežia)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą menkę ištrinti šaukšteliu druskos, juodaisiais pipirais, lauro lapeliais ir imbierais. Palikti pastovėti. Ruošti daržoves - aliejuje patroškinti tarkuotas morkas ir svogūnus su šaukšteliu druskos ir baltaisiais pipirais. Troškinį išdėti į skardą. Tada supilti majonezą į žuvį, išmaišyti ir apvoliojus miltuose, trumpai apkepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Daržovių troškinį vis praskirti ir į tarpelius sudėlioti žuvį. Jei atrodo labai sausa, apšlakstyti aliejumi ir kepti orkaitėje 15 -20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą