REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • šiek tiek migdolų
  • 800 gramų obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais.
    Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai cukraus
  • šiek tiek migdolų
  • 800 gramų obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 125 mililitrai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 10 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais.
    Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų