Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 125 gramai cukraus
- šiek tiek migdolų
- 800 gramų obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais.
Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.
INGREDIENTAI:
- 125 gramai cukraus
- šiek tiek migdolų
- 800 gramų obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 400 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 10 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą (kambario temperatūros) išsukite su cukrumi: paprastu, vaniliniu, žiupsneliu druskos ir kiaušiniais. Įmaišykite pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Tešla išklokite kepimo formą. Ant viršaus sudėkite obuolių skilteles, apibarstykite migdolais.
Kepkite 175-180 laipsnių orkaitėje 35-45 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą