Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10-20%)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių.
Po to nusausinkite.
Susmulkinkite žalumynus.
Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus.
Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro.
Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10-20%)
- 200 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių.
Po to nusausinkite.
Susmulkinkite žalumynus.
Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus.
Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro.
Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą