Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 3 vienetai obuolių
- 30 gramų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų raugintų kopūstų
- 30 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais.
Svogūną supjaustykite žiedais.
Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus.
Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų.
Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 3 vienetai obuolių
- 30 gramų slyvų (džiovintos)
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų raugintų kopūstų
- 30 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais.
Svogūną supjaustykite žiedais.
Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus.
Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų.
Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą