REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 30 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų raugintų kopūstų
  • 30 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais.
    Svogūną supjaustykite žiedais.
    Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus.
    Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų.
    Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 3 vienetai obuolių
  • 30 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų raugintų kopūstų
  • 30 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite obuolius, perpjaukite per pusę, išpjaukite dalį minkštimo. Išmirkytas slyvas supjaustykite smulkiais griežinėliais.
    Svogūną supjaustykite žiedais.
    Kopūstus, kukurūzus ir slyvas sumaišykite, užpilkite truputėlį aliejaus.
    Šiuo mišiniu įdarykite obuolių puseles, papuoškite jas svogūnų žiedais, pabarstykite pipirų.
    Sudėkite paruoštus obuolius į aliejumi išteptą skardą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 5 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų