REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų pievagrybių ((dideli) )
  • 100 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų sūris („Džiugas“ tarkuotas)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų pievagrybių ((dideli) )
  • 100 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų sūris („Džiugas“ tarkuotas)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti ir nudžiovinti pievagrybius. Grybų kotelius nupjauti ir susmulkinti.
  2. Nuvalyti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
  3. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudėti mėsos faršą ir pakepinti 4- 6 min., vėliau sudėti svogūną ir smulkintus pievagrybių kotus, uždengus dar patroškinti 5-7 min. Pasūdyti ir įberti pipirų (arba mėgstamų prieskonių).
  4. Atskirame inde sumaišyti džiovintas petražoles, druską bei aliejų. Gautu marinatu aptepti pievagrybių galvutes ir užpildyti jas faršo įdaru, o viršų pabarstyti sūriu.
  5. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200°C temp. apie 15 – 20 min.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų