INGREDIENTAI:
- 150 gramų alyvuogių (žalios)
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (raudonoji)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek raudonėlių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės. Įmaišome prieskonių ir SANTA MARIA raudonėlio.
Tepame ant paskrudinto batono.
Autorius: Rita
REKLAMA