• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 vienetai salotų (lapai)
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 1 vienetas svogūnų (laiškas)
  • 0.5 vieneto raugintų agurkų
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 100 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinuoti grybai, virtos bulvės, agurkas, svogūnas supjaustomi griežinėliais, užpilami šaukštu grietinės, sumaišomi. Salotinės dugnas išklojamas salotų lapais, ant jų sudedama išmaišyta masė, palaistoma likusia grietine, apibarstoma supjaustytu svogūno laišku.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų